Betekenis Car Detailing

Wat is Car Detailing?


Het detailen van uw auto betekent een grondige reiniging van uw voertuig met behulp van speciale gereedschappen.

Car Detailing omvat het reinigen en reviseren van het interieur en exterieur van de auto.


Hoe ziet een complete behandeling er uit?


Een complete behandeling zal er als volgt uitzien:

  • Wij beginnen met de auto zorgvuldig te reinigen met een goede veilige All Purpose Cleaner die op elk oppervlak gebruikt kan worden.
  • Als volgt wassen we de auto met een Wash & Rinse systeem, tijdens het wasproces zullen ook de velgen worden gereinigd met een All Purpose Cleaner & Iron Remover, Iron Remover gebruiken we voor het verwijderen van hardnekkige remstofdeeltjes.
  • Wanneer het wasproces is afgerond behandelen we de auto met klei. Door middel van klei worden de laatste hardnekkige vuilresten verwijderd.
  • Vervolgens word de auto gepolijst in meerdere stappen met diverse machines. Door het polijsten van de auto worden de oneffenheden uit de lak verwijderd (lak defecten, swirls, hologrammen etc.).
  • Na het polijsten kan de auto voorzien worden van een Glasscoating of een lak sealant. Het aanbrengen van een Glasscoating bied bescherming tot 5 jaar. Deze coatings kunnen aangebracht worden op diversen delen van de auto, denk hier bijvoorbeeld aan de lak, kunststof delen, koplampen, ramen en velgen.
  • Een lak sealant zorgt voor hoogwaardige verzegeling, die een optimale bescherming zal bieden tot 9 maanden.
  • Ook het interieur mag niet vergeten worden! De bekleding word grondig gereinigd en opgefrist. Ook voor textiel & Leder hebben wij speciale coatings waardoor het vuil nauwelijks de kans krijgt om de bekleding door te dringen of aan te tasten.
OFFERTE
Call Now Button
Chat openen