GlassCoating

Wat is Glasscoating en wat doet het?


Een Glasscoating coating is een coatingop basis van Siliciumdioxide (SiO2) en biedt de meest duurzame en harde bescherming voor uw lak (9H).De coating sluit het lakoppervlak geheel af en verzegelt dit langdurig, minimaal 2 tot 6 jaar. Uw auto is met deze coating extra beschermd tegen allerlei omstandigheden en vuil die uw lak normaal gesproken kunnen aantasten.

Het nut van een coating.

SLIJTAGEVAST

Door de hardheid van de glass-coating wordt het lakoppervlak voorzien een duurzame slijtvaste laag. De laag beschermt de lak tegen invloeden van buitenaf, denk hierbij aan: chemicaliën, uv-licht (verkleuring door zonlicht), teer, boomhars, inbranden van vogelpoep, strooizout, en andere factoren.

GLANSGRAAD

Nog een bijkomend voordeel van een coating is de glans. Door het vergrotende effect van de Glasscoating zal de glans vele male dieper en intenser worden.

ZELFREINIGEND

Zoals gezegd worden de poriën van de lak gevuld en afgesloten wat de grip die vervuiling op het lakoppervlak heeft drastisch verminderd. Dit creëert de zelfreinigende-werking. Vuil hecht vele malen minder snel aan het lakoppervlak, hierdoor blijft de auto schoner. Door de verminderde grip van vuil aan het oppervlak is deze ook veel eenvoudiger schoon te maken. Zo zult u merken dat wanneer het lakoppervlak door u gereinigd wordt d.m.v. bijvoorbeeld hoge druk water deze al nagenoeg schoon zal zijn. Dit verminderd merkbaar de tijd die u nodig heeft om uw auto te wassen/onderhouden. 

HYDROFOBISCH EFFECT

De Glasscoating heeft een zeer hoge waterafstotende werking. Dit geeft het mooie effect dat kleine waterdruppels blijven liggen op het lakoppervlak (beading) en dat grotere hoeveelheden water razend snel van het lakoppervlak afglijden (sheeting).

OFFERTE
Call Now Button
Chat openen